1 Persoonsbed met laden

Eenpersoonsbed

Indien u op zoek bent naar een nieuw 1 persoons bed is een 1 persoonsbed met laden een excellente keus. Vooral als u klein woont en weinig opbergruimte heeft, komen de lades onder het bed goed van pas. U kunt dan kiezen uit een lade of twee lades onder het bed. De lades zijn gemaakt va hoogwaardig mdf en door de wielen eronder zijn ze verrijdbaar.

1 Persoonsbed met ladenDe Laden

Onder het eenpersoonsbed zitten lades, waarin u uw rondliggende spullen kunt opbergen. De lades zijn op een slimme en gemakkelijke manier te gebruiken voor bijvoorbeeld beddengoed of spullen die niet gebruikt worden en opgeborgen kunnen worden. Bij het 1 persoonsbed met laden is er rekening gehouden met een praktische opbergindeling en het comfortabele gebruik – maar soms is de kwaliteit van het bed zelf een beetje matig – dus dan moet je écht zorgen voor een goede matras!

Ladebed als extra slaapplaats

In de beddenafdeling vind u ook een 1 persoonsbed met laden, waarbij de lade een extra slaapruimte bevat. Onder het bed zit dan een grote lade, die u op wielen uit kunt schuiven. Bij een 1 persoonsbed met laden worden de laden gemaakt voor de standaard matras maten. U hoeft alleen maar aan te geven welke matrasmaat u nodig heeft.

Kinderkamer

Indien u kind uit het babybed is gegroeid, is een 1 persoonsbed met laden de uitkomst. De bedden zijn niet zo hoog van de grond en onder het bed is er voldoende ruimte om het speelgoed van uw kind op te bergen. De bedden zijn van hoogwaardige kwaliteit en moeten ook tegen een stootje kunnen. Ook wordt er op gelet dat er geen scherpe kanten aan het bed zitten en dat de bedden veilig zijn afgelakt.