1 Persoonsbed wit

Kleurige combinaties met

Daar beginnen we mee als basis voor onze slaapkamerinrichting. Witte meubelen, tijdloos met een altijd frisse uitstraling. Zet in een kleine kamer een witte kast en een 1 persoonsbed wit van kleur, deze zal door het wit van de kast en het bed ruimtelijker lijken. Het is tevens ook een kleur die goed samengaat met andere kleuren.

Eénpersoonsbed witIn een kinderkamer kan heel goed een 1 persoonsbed wit naast een blauw en een oranje bed staan. Door juist een 1 persoonsbed wit met gekleurde meubelen te combineren creëert u een speelse combinatie. Het is trouwens vaak de eerste aanpassing die iemand doet om van een babykamer een kinderkamer te maken: weg met de kribbe, in met het éénpersoonsbed.

Straalt rust uit

Zachte kleuren stralen rust uit. Dat is ook net de bedoeling van een slaapkamer, dat men er zijn rust in vindt. Zo is aangetoond dat men rustiger slaapt in een blauwe of witte kamer dan in een kamer met overheersend rood-en oranje tinten. Van oudsher gebruikte men in de ziekenhuizen ook witte bedden.

Een slaapkamer waar u echt helemaal tot rust kunt komen geeft u bijvoorbeeld licht blauwe muren, in combinatie met zacht groene tinten op de vloer en een 1 persoonsbed wit als onderdeel van andere witte meubelen.